Ocasió perduda (2-1) de l’Espanyol a Valladolid

En moltes fases del matx l'equip català semblava perdut i desorientat

|

- Publicitat -

La parròquia espanyolista se les prometia molt felices esperant una tercera victòria consecutiva que els allunyés de la zona de perill i el resultat ha estat el contrari i s’ha perdut contra un rival directe, el Valladolid, que ha començat el matx monopolitzant la pilota aconseguint un primer gol anul·lat i, quan el partit s’equilibrava, en el minut 25, Iván Sánchez xuta duríssim des de la frontal. La pilota toca en Darder, Pacheco també hi arriba, però no poden evitar que s’obri el marcador.

Una rematada de Puado al travesser és el més destacable dels blanc-i-blaus en el primer temps i hauria pogut canviar la sort del partit. A la segona part semblava que l’Espanyol sortia més al cas i per moments l’empat era possible. Un cop passada la bafarada, força curta, de cinc minuts llargs, els de Pucela anivellen el joc i, en el minut 63, l’internacional equatorià Gonzalo Plata es desempallega amb massa facilitat de Pierre Gabriel per assistir Aguado que aprofundeix més la ferida amb el 2-0. Aquest resultat decantava el gol-average, ja que l’Espanyol va guanyar a l’anada per un just 1-0.

Publicitat

I el gol de Braithwaite, faltant tres minuts, és el mal menor, que iguala aquesta circumstància, però és irrellevant per aconseguir punts. Els dos que faltaven més els quatre d’afegit han fet patir el públic local, que ha celebrat el xiulet final. Mirant la taula, hi veiem que, del dotzè classificat, els blanc-i-blaus i el divuitè, o sigui ja dins la zona de descens, que és l’Almeria, solament hi ha dos punts de diferència. Hi haurà patiment i cruixir de dents fins al final i cada partit serà una final, inclòs el proper, que és al Bernabeu.