El Ceuta (0-5) només resisteix la primera mitja hora al Barça

Per fi un partit plàcid a la copa

|

- Publicitat -

Quina diferència del matx d’avui del Barça en terres africanes en comparació amb els anteriors partits en aquesta copa. Per fi el guió ha estat el canònic: una forta sortida de l’equip inferior, fins i tot passat de voltes i amb excessives faltes, uns minuts d’anivellament i, a partir del primer gol, de Raphinha en el minut 40, que ha donat tranquil·litat abans del descans, a la segona part els gols han anat arribant.

Si el primer havia estat una “folha seca” que bota davant del porter local i entra, en el quart de la represa, hi ha un regal de la defensa a Kessié, que centra per a Lewandowski. El polonès, sense rumiar-s’ho, fa passar la pilota per sota les cames del porter ceutí. El 0-3 és d’Ansu Fati, acabat de sortir en el lloc del massa desencertat Ferran Torres, que es desfà del defensor amb un cop de maluc i col·loca la pilota a dins. Ara que en Memphis ha enfilat cap a l’Atlético de Madrid, els punts d’Ansu per ser el substitut natural del Lewandowski es refermen.

Publicitat

El 0-4 és de Kessié de potent remat de cap a servei de Raphinha i el 0-5 de nou de Lewandowski que, rebent d’Èric Garcia, xuta a col·locar i el seu xut és precís a la base del pal. Prou de voltar pel món àrab, l’Aràbia Saudí primer i el Magreb després, i una mica de pau fins diumenge per rebre el Getafe.